Welkom op
Hearts & Crafts

Veel plezier!
Image Alt

Over

Hearts & Crafts

Hearts&Crafts is opgericht door Karin Schoenmaker. Al van jongs af aan is zij graag met haar handen bezig. Dit is haar als het ware met de paplepel ingegoten, maar verder dan een leuke hobby kwam het jarenlang niet. De ommekeer kwam na een fikse burn-out. Ze besloot het roer om te gooien en haar hart te volgen.

“Een paar jaar geleden had ik een flinke burn-out en daardoor zat ik noodgedwongen maandenlang thuis. Ik had nergens energie voor en kon eigenlijk niets meer. Toen merkte ik hoe helend het is, om met je handen iets te creëren. Even offline zijn en met verbeeldingskracht en fantasie je handen aan het werk zetten, in plaats van je hoofd.”

Met haar creatieve workshops wil ze deze ervaring delen.

“Natuurlijk is het leuk dat je aan het eind van de workshop met iets moois naar huis gaat, maar het helende aspect is voor mij minstens zo belangrijk. Het kan je terugleiden naar jezelf – zo heeft het tenminste bij mij gewerkt, en dat wil ik ook anderen graag laten ervaren.”

Mijn missie is om mensen een rustpunt te bieden in hun drukke levens. En hen door het stimuleren van hun creativiteit te laten ontdekken hoe ontspannend en rustgevend de kracht van het “zelf maken” is. Dat ga ik doen door middel van het geven van verschillende, afwisselende creatieve workshops op het gebied van handenarbeid. Daarbij zijn kwaliteit, professionaliteit, passie voor mooie materialen, originaliteit, gezelligheid en warmte de sleutelwoorden die mijn workshops kenmerken.