Welkom op
Hearts & Crafts

Veel plezier!
Macramé-wandhanger knopen

Macramé-wandhanger knopen

Tijdens deze 3,5 uur durende workshop leer je verschillende knooptechnieken, waarmee je vervolgens zelf een kleine wandhanger maakt.  Deze workshop is inclusief crèmekleurig touw en een bamboe-stok. Je wandhanger wordt nóg leuker door een mooie tak te gebruiken! Deze moet je wel zelf meenemen. Let er wel op, dat de tak weinig tot geen uitstulpingen heeft. Want dat maakt het knopen een stuk lastiger.

Het macramé-touw dat ik voor deze workshops gebruik, is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Wanneer je je wandhanger liever in een andere kleur wilt maken, dan is dat natuurlijk mogelijk. Voor een andere kleur reken ik € 5,- extra en ik raad je aan om ruim van te voren contact met mij op te nemen over de gewenste kleur (minimaal 1 week voor aanvang van de workshop). Ik heb namelijk niet alle kleuren in voorraad. Indien de leverancier de door jouw gewenste kleur niet tijdig kan leveren, neem ik daarover zo snel mogelijk contact met je op.

Duur: 3,5 uur

Minimaal aantal personen: 4*

Maximaal aantal personen: 6

Prijs: vanaf € 37,50**

Inclusief bamboe-stok, benodigde materialen (crème-kleurig touw), koffie, thee en iets lekkers

* Het minimaal aantal personen geldt alleen wanneer je deze workshop boekt buiten de agenda om. Wanneer je een workshop boekt van de agenda, dan gaat deze door ongeacht het aantal inschrijvingen.

** Wanneer je een andere kleur touw wilt gebruiken, kost dat € 5,00 extra

Category: